www.hitcarrousel.nl
Valuta:
damesmode online,Damesschoenen outlet,dameskleding online kopen,goedkope merkschoenen
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Wij zijn toegewijd aan het behoud van de privacy van alle bezoekers op onze website. Lees het volgende privacybeleid om te begrijpen hoe we de informatie die u aan ons verstrekt en beschermt, beschermt.

Wij verhuren, verkopen of delen geen persoonlijke gegevens over u met andere mensen of niet-gelieerde bedrijven.

Wij kunnen uw naam, functie, contactgegevens, inclusief e-mailadres, demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses verzamelen en andere informatie die relevant is voor klanten enquêtes en / of aanbiedingen. Deze informatie is om uw behoeften te begrijpen en u betere service en producten te bieden. Promotie-e-mails worden verzonden over nieuwe producten, speciale aanbiedingen of andere informatie die volgens ons interessant zijn met behulp van het e-mailadres dat u heeft verstrekt. Daarnaast kunnen wij uw informatie gebruiken om de website aan te passen volgens uw belangen.

Wij doen alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw aankoopervaring op onze website veilig is. Wij gebruiken de meest krachtige Secure Socket Layer (SSLs) encryptietechnieken om te beschermen tegen verlies, misbruik of wijziging van uw gebruikersinformatie. Het voegt eenvoudig beveiliging toe aan de gehele stroom gegevens tussen uw internetbrowser en ons systeem, waardoor u een vertrouwen geeft in het verstrekken van uw kaartnummer. Daarnaast gebruiken we internetfraude-screening om creditcardtransacties te beschermen.

En wanneer u op onze website registreert, waarschuwt u ervoor dat u een wachtwoord kiest die moeilijk te raden is, maar gemakkelijk om u te onthouden. Gelieve uw account informatie te protesteren. Als u over uw account beschadigt, kunt u contact met ons opnemen, we zullen het probleem voor u controleren.

Raadpleeg de creditcardbetaling, we verkrijgen de gegevens van de creditcardautorisatie rechtstreeks van de bank die afgifte heeft van de bank, om te verifiëren voordat u een transactie uitvoert.

Terug