Hit Carrousel

Astronaut in The Masked Singer lijkt te zijn geraden

Met de komst van vijf nieuwe karakters in ‘The Masked Singer’, kunnen we ook weer vijf nieuwe BN’ers aan het verdachtenlijstje toevoegen. Meer dan 2 miljoen mensen zagen hoe Mariska Bauer (44) als Muis tevoorschijn kwam, maar de Astronaut lijkt ook te zijn ontmaskerd. Niemand minder dat Qmusic-dj Mattie Valk (35) werd vanochtend flink aan de tand gevoeld door zijn Q-collega Domien Verschuren (32).

Dat is echt lullig voor de Astronaut

Met de opkomst van de Astronaut op het Masked Singer-podium werden we niet direct veel wijzer. Maar zodra hij de eerste zinnen van ‘Something Just Like This’ zingt, is het voor velen overduidelijk: Mattie Valk zit in het pak. Domien Verschuuren viel vandaag voor Marieke Elsinga in bij de ochtendshow van Qmusic en maakte van deze gelegenheid gebruik om hem het vuur aan de schenen te leggen. LEES OOK:Mariska Bauer vertelt hoe ze Masked Singer-deelname geheim hield

“Ik kreeg een hoop berichten met de vraag of ik jou wilde vragen naar The Masked Singer“, vertelt Domien. Samen bekijken ze het optreden van de Astronaut én de kritiek van de panelleden. Zo kreeg de kandidaat te horen dat het geen zanger is. “Dat is echt onaardig. Dat is echt lullig voor de Astronaut”, zegt Mattie.

Domien weet dondersgoed dat Mattie niks mag zeggen over zijn eventuele deelname, maar dat Mattie de focus van hem af wil hebben is verdacht. Hij begint namelijk meteen over de eventuele deelname van Marieke Elsinga. Velen denken namelijk dat zij in het pak van de Kameleon zit. “Ik vind het echt een bliksemafleider. Waarom hebben we het niet over de Kameleon?” probeert hij.

test